fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Comunicació- 20/01/2017

Avui hem començat l'Info parlant del servei de mediació, un servei que l'Ajuntament vol reimpulsar, incorporant noves línies d'actuació i sobre el qual parlarem amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, Solidaritat i Inclusió, i amb Isolda Fortuny, advocada i mediadora.

Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 5-
També hem parlat del taller Una gran història, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials dins el programa "Gent gran... gent activa". Avui finalitza el termini d'inscripció i es posarà en marxa el pròxim 2 de febrer. Ens ho ha explicat Celia Castella, educadora social.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb alumnes i mestres de l'Institut Can Mas sobre la seva experiència al viatge d'intercanvi amb estudiants francesos que el passat mes de desembre van realitzar a Argelès.

La segona part de l'Info l'hem iniciat conversant amb Ramon Martos i Calpena, historiador local, que la passada setmana va aconseguir la distinció cum laude a la seva tesi 'Societat i lluïta antifranquista a l'àrea metropolitana de Barcelona. El cas de Ripollet-Cerdanyola. 1960-1976'.

També hem tingut amb nosaltres a Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017 i fill del banderer d'enguany Rafael Castro Luque.

I hem acabat l'Info d'avui parlant de ball, amb els responsables i mestres de la Asociación 3 Pasos, que aquest cap de setmana ofereixen al Teatre Auditori el seu festival d'hivern.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Isolda Fortuny i Fran Sánchez, mediadora i regidor de Solidaritat i Inclusió, respectivament; Celia Castella, educadora social; Eric, Pol, Irune, Maria i Rocío, estudiants i professora de l'Institut Can Mas; Ramon Martos, doctor en Història; i Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017, i la seva filla Zoe.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal