fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Comunicació- 20/01/2017

Avui hem començat l'Info parlant del servei de mediació, un servei que l'Ajuntament vol reimpulsar, incorporant noves línies d'actuació i sobre el qual parlarem amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, Solidaritat i Inclusió, i amb Isolda Fortuny, advocada i mediadora.

Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 20 de gener del 2017 -Imatge 5-
També hem parlat del taller Una gran història, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials dins el programa "Gent gran... gent activa". Avui finalitza el termini d'inscripció i es posarà en marxa el pròxim 2 de febrer. Ens ho ha explicat Celia Castella, educadora social.

I hem acabat la primera hora del programa parlant amb alumnes i mestres de l'Institut Can Mas sobre la seva experiència al viatge d'intercanvi amb estudiants francesos que el passat mes de desembre van realitzar a Argelès.

La segona part de l'Info l'hem iniciat conversant amb Ramon Martos i Calpena, historiador local, que la passada setmana va aconseguir la distinció cum laude a la seva tesi 'Societat i lluïta antifranquista a l'àrea metropolitana de Barcelona. El cas de Ripollet-Cerdanyola. 1960-1976'.

També hem tingut amb nosaltres a Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017 i fill del banderer d'enguany Rafael Castro Luque.

I hem acabat l'Info d'avui parlant de ball, amb els responsables i mestres de la Asociación 3 Pasos, que aquest cap de setmana ofereixen al Teatre Auditori el seu festival d'hivern.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Isolda Fortuny i Fran Sánchez, mediadora i regidor de Solidaritat i Inclusió, respectivament; Celia Castella, educadora social; Eric, Pol, Irune, Maria i Rocío, estudiants i professora de l'Institut Can Mas; Ramon Martos, doctor en Història; i Paco Castro, cordonista dels Tres Tombs 2017, i la seva filla Zoe.AGENDA

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic

Festival de final de curs de l'associació Bunkay Dansa
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal