fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 9 d'agost de 2022
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'escola Ginesta acull una sessió formativa per a docents sobre la tècnica del mindfulness -Educació- 16/01/2017

L'escola Ginesta va acollir dimarts passat, 10 de gener, una jornada de formació per a docents. La sessió estava centrada en el mindfulness, també coneguda com a atenció plena, una tècnica que permet gestionar millor les emocions i fer front a situacions d'estrès. La formació té una durada total de 20 hores. Donada la bona acollida que va tenir la proposta als centres educatius, amb quasi una quarantena d'interessats, s'han programat dos torns. Aquestes sessions es fan en horari de tarda amb mestres i professors dels diferents centres de Ripollet i amb una formadora especialista, Eli Dalmau, amb experiència en formació de docents a altres municipis.

L'escola Ginesta acull una sessió formativa per a docents sobre la tècnica del <i>mindfulness</i> -Imatge 1-

La sessió està inclosa en la formació que s'ofereix als docents a través de la Guia d'Activitats Educatives. En aquest sentit, des de la Regidoria d'Educació s'ha volgut donar una visió més global, pedagògica i útil a les activitats que s'ofereixen. El punt de partida és que una bona formació dels docents és bàsica per poder desenvolupar millor la seva tasca, sobretot si aquesta inclou els seus aspectes més emocionals, que sovint són oblidats. La tècnica del mindfulness treballa precisament aquesta part més íntima i emocional del propi docent.

L'activitat està subvencionada íntegrament per l'Ajuntament. S'ha programat en coordinació amb el centre de Recursos Pedagògics i compta amb la certificació corresponent del Departament d'Ensenyament.

J.S.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal