fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Economia- 16/01/2017

Aquest cap de setmana s'ha posat el punt final de la campanya comercial de Nadal 'Comprar a Ripollet té premi' que han realitzat conjuntament la Unió de Comerciants de Ripollet, el Mercat Municipal i els gremis d'Hostaleria i Turisme i d'Instal·ladors i Pimes del Metall, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona. L'acte de cloenda ha consistit en el sorteig de cinc premis de 100 euros cadascún, en vals de compra. Les persones premiades han estat Manoli Díaz, Esperanza Barrantes, Ester Roviralta, Mariana Ardeleann i Jordi Vallespí. Amb aquest sorteig s'ha premiat la fidelitat dels clients als establiments de Ripollet.

La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Imatge 1-La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Imatge 2-La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Imatge 3-La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Imatge 4-La rifa dels 5 premis de 100 euros en vals de compra clou la campanya de Nadal més compromesa -Imatge 5-

La campanya ha estat valorada molt positivament entre els comerciants que consideren que ha servit per promocionar les vendes locals i intercanviar-se clients. Durant les festes nadalenques es van repartir prop de 5.000 euros en premis directes. A més, el dissabte 14 de gener es van rifar, cara al públic, 5 vals de 100 euros, en un acte celebrat a la plaça de Pere Quart.

La darrera campanya de Nadal també s'ha distingit pel seu compromís social, que es va veure reflectit en l'anomenat 'bosc solidari', consistent en el repartiment als comerços d'uns arbres de Nadal elaborats pels membres del col·lectiu Aspasur. De fet, els mateixos comerços van apuntar que la implicació social és un dels valors que diferencia el comerç de proximitat del de les grans superfícies.

Fotos:
- el sorteig del 14 de gener va comptar amb la presència dels comerciants organitzadors i la regidora de Comerç, Pilar Castillejo.
- presentació de la campanya comercial i solidària



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal