fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
El 20 de gener es tanquen les inscripcions per al taller Una gran Història -Drets Socials- 18/01/2017

Divendres, 20 de gener, es tanquen les inscripcions per al taller Una gran Història. Es tracta de la tercera edició d'aquesta activitat, que organitza el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Hi poden participar les persones majors de 60 anys, i s'emmarca dins del programa 'Gent gran... gent activa'. Es tracta d'un taller d'habilitats emocionals i foment de l'autoestima a través de la història de vida d'un mateix. Les places són limitades, hi haurà 14 participants. Les inscripcions es poden formalitzar al departament de Serveis Socials (c. de la Salut, 1) o al telèfon 935 046 007.

El 20 de gener es tanquen les inscripcions per al taller <i>Una gran Història</i> -Imatge 1-El 20 de gener es tanquen les inscripcions per al taller <i>Una gran Història</i> -Imatge 2-

Els participants revisaran aspectes de la seva experiència, construiran la seva pròpia línia vital a través de l'art, reconeixeran les diferents etapes de la seva vida i, d'aquesta manera, es reforçarà la seva autoestima, i milloraran les seves habilitats emocionals, identificant les seves emocions. El taller Una gran Història començarà el 2 de febrer i es durà a terme al Casal d'Avis tots els dimecres fins al 26 d'abril. El seu horari serà de 10 a 12 hores.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,81 Mb - ripollet-ses-taller-gran-historia-diptic-020217.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal