fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Xerrada sobre robòtica educativa a l'escola Els Pinetons -Educació- 14/12/2016

L'escola Els Pinetons acollirà el 15 de desembre, a partir de les set de la tarda, una xerrada divulgativa sobre la robòtica educativa, la qual anirà a càrrec de Jorge Pérez, impulsor del projecte Ripolab Hacklab, organitzadora de l'activitat. L'acte serà obert a tothom i gratuïta.

Xerrada sobre robòtica educativa a l'escola Els Pinetons -Imatge 1-Xerrada sobre robòtica educativa a l'escola Els Pinetons -Imatge 2-

Pérez mostrarà en la xerrada que un robot educatiu "és una eina amb la qual potenciar l'ús de la tecnologia entre els més petits". Tot i això, l'acte està orientat a pares i mares que "volen saber com funciona la robòtica educativa", i també "quins són els robots que es comercialitzen i que poden posar a la carta als Reis".

En aquest sentit, Pérez apunta que els robots educatius són aquells que un mateix es pot muntar i que es poden programar. "Ara hi ha llenguatges de programació molt senzills per als més petits", assenyala l'impulsor de Ripolab Hacklab. Pérez es refereix a robots "amb programació de codi obert, però també amb parts disponibles a través d'internet".

Finalment, Pérez explica que Ripolab Hacklab és una comunitat amb inquietuds tecnològiques que canalitzen els seus coneixements tècnics cap a la societat de forma altruista i voluntària, a través de xerrades com la del 15 de desembre a l'escola Els Pinetons.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal