fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Cultura- 09/12/2016

Un any més, els Diables de Ripollet organitzen el tradicional Quinto dels Diables, una celebració que enguany arriba a la seva 12a edició. Durant els propers caps de setmana, fins al dia de Sant Esteve, el Kftí acollirà les diverses cites del Quinto, que repartirà un munt de regals gentilesa dels establiments col·laboradors. El tret de sortida del Quinto dels Diables 2016 tindrà lloc aquest dissabte, 10 de desembre, a les 12 hores. Els Diables organitzen a la plaça de Pere Quart una tabalada promocional del Quinto. Aquest mateix dissabte, des de les 21 hores fins a les dues de la matinada, el Kftí acull la primera sessió del Quinto.

Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Imatge 1-Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Imatge 2-Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Imatge 3-Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Imatge 4-Arriba una nova edició del Quinto dels Diables -Imatge 5-

Les següents cites del Quinto seran diumenge 11 (de 18 a 21 h), dissabte 17 (de 21 a 2 h), diumenge 18 (de 18 a 21 h), diumenge 25 Nadal (de 18 a 21 h) i dilluns 26 Sant Esteve (de 18 a 21 h).

El Quinto és un joc típic de les dates nadalenques que es juga als més diversos llocs de Catalunya. Algunes de les comarques que més el practiquen són el Vallès, l'Empordà o la Cerdanya. La seva mecànica és semblant a la del bingo. També se l'anomena quina, plena o loteria vella, depenent de la zona on es juga.

Els Diables amb la Marató
Com cada any, els Diables de Ripollet col·laboraran amb la Marató de TV3 dissabte vinent, 17 de desembre, amb l'activitat Posa't les banyes per la Marató!. A partir de les 11 hores, s'instal·laran davant del Centre Cultural i convidaran els veïns i veïnes a vestir-se de diable i fer-se una foto amb el Poll Foll. Tota la recaptació anirà íntegra a la Fundació de la Marató. Les fotografies s'enviaran als participants via correu electrònic. Cada participant haurà de donar 1 euro de donació.

Fotos: Imatges de l'any passat i cartell d'aquest any.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal