fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Economia- 02/12/2016

La sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet va ser dimecres, 30 de novembre, l'escenari de la presentació dels 10 projectes finalistes del tercer Concurs d'Idees Innovadores per a Reptes Socials convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. L'obertura de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde, José María Osuna, i del president del Consell Comarca, Ignasi Giménez.

Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Imatge 1-Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Imatge 2-Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Imatge 3-Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Imatge 4-Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell -Imatge 5-

Els responsables dels projectes van tenir cinc minuts cadascun per fer una presentació de les seves propostes davant un jurat format per membres dels ajuntaments de Ripollet, Sabadell i Sant Cugat del Vallès, a més de la Universitat Autònoma de Barcelona i empreses relacionades amb el micromecenatge i l'emprenedoria.

Els premis consistiran en 2.500 euros per cadascun dels projectes guanyadors. A més, s'oferirà un acompanyament de 20 hores per part d'una consultora especialitzada a cada projecte amb l'objectiu d'elaborar el model de negoci i el full de ruta a seguir. A més, els projectes guanyadors tindran accés a recursos d'altres administracions locals del territori.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal