fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Club Ciclista Ripollet acomiada diumenge vinent la temporada de pedalades femenines -Esport- 15/11/2016

El Club Ciclista Ripollet organitza aquest pròxim diumenge, 20 de novembre, una nova edició de les pedalades femenines. Es tracta de la darrera cita de la tardor d'aquesta activitat d'aquesta tardor. Les pedalades femenines és una activitat del Club Ciclista Ripollet per promocionar el ciclisme en bicicleta tot terreny (BTT) entre les noies majors de 18 anys. La sortida es durà a terme a les 9 hores, des de la plaça de Joan Abat, davant del Pavelló Municipal.

El Club Ciclista Ripollet acomiada diumenge vinent la temporada de pedalades femenines -Imatge 1-

Les pedalades no són competitives, i tenen una exigència mitjana o baixa. Normalment, tenen un recorregut d'entre 20 o 30 quilòmetres per les lleres dels rius Ripoll i Besòs. Membres experimentats del Club Ciclista Ripollet acompanyen les pedalades, per assistir o aconsellar els participants.

En aquestes pedalades femenines, també hi estan convidats la parella de la noia, els fills d'11 a 14 anys si van acompanyats de la mare i porten l'autorització dels tutors; i els joves, de 15 a 18 anys, amb autorització dels tutors. Cal formalitzar la inscripció prèvia, abans de dijous, al correu electrònic sggorina@gmail.com o al telèfon 606 554 014. Divendres, de 20.45 a 21.45 hores, se'ls pot trobar a la segona planta del Pavelló Municipal (entrada pel bar).

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal