fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 28 d'octubre de 2016 -Comunicació- 28/10/2016

Avui hem començat l'Info parlant dels acords del ple municipal d'octubre celebrat ahir. Una sessió on va prendre possessió del càrrec com a nova regidora de Ciutadans Caridad Pérez, amb qui parlarem al programa d'avui.

Info de la setmana: 28 d'octubre de 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 28 d'octubre de 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 28 d'octubre de 2016 -Imatge 3-Info de la setmana: 28 d'octubre de 2016 -Imatge 4-

I tot seguit hem conversat amb l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, sobre la polèmica suscitada entorn la compra de l'Hospital General de Catalunya per part de la Generalitat que va anunciar el passat divendres el conseller de Salut, Antoni Comín.

Al programa d'avui també hem conversat amb membres del Club de jubilats i pensionsites de Ripollet, que el passat divendres va constituir-se oficialment com a entitat.

A l'Info també hem parlat amb el portaveu del PSC, Juan Parralejo, sobre la moció que van presentar al ple d'ahir demanant millores en el servei de la línia E4 Bus Exprés i que va ser aprovada per unanimitat.

També hem parlat amb Daniel Reguero, responsable del Banc dels Aliments de Ripollet sobre la campanya per trobar voluntaris per al Gran Recapte que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre. I acabarem conversant amb els directors dels 4 instituts de secundària de Ripollet que participen al procés de pressupostos participatius.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos:Caridad Pérez, nova regidora de C's; José Luis Fernández, Luis Resina i Manuel López, del Club de Jubilats i Pensionistes; Daniel Reguero, president del Banc dels Aliments de Ripollet; Jordi Viu (director Institut Lluís Companys), José Alfaro (director Institut Palau Ausit) i Toni Liarte (director Institut Can Mas).



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal