fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 21 d'octubre del 2016 -Comunicació- 21/10/2016

Avui hem començat l'Info parlant del projecte participatiu dels pressupostos que estan portant a terme els estudiants de secundària de Ripollet. Ho hem comentat amb Maria José Morcillo, dinamitzadora juvenil; Àngels Polo, educadora de Serveis Socials, Xavi Ramos, tècnic de Serveis Econòmics, amb Mercè Caro, administrativa de l'Àrea de Justícia Social; i Àlex Agramunt, de la facultat de Ciències Polítiques de la UAB.

Info de la setmana: 21 d'octubre del 2016 -Imatge 1-Info de la setmana: 21 d'octubre del 2016 -Imatge 2-Info de la setmana: 21 d'octubre del 2016 -Imatge 3-Info de la setmana: 21 d'octubre del 2016 -Imatge 4-

Al programa d'avui també hem conversat sobre sanitat, perquè el projectat hospital Ernest Lluch podria estar en perill després que el conseller de Sanitat, Toni Comín, hagi anunciat aquest matí la intenció de comprar l'Hospital General de Catalunya. A més, la Plataforma per la Sanitat Pública de Ripollet i Cerdanyola va organitzar dimarts al vespre una xerrada a càrrec de l'exdiputada de la CUP Isabel Vallet qui va explicar el procés de privatització de la sanitat pública. Hem parlat sobre sanitat amb Imma Prat, coordinadora de la Plataforma.

També hem tingut a l'estudi el César Martínez, coordinador de l'Assemblea Comarcal de Creu Roja, amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra la Pobresa, celebrat dilluns, 17 d'octubre. I és que la Creu Roja ha avisat que cada cop hi ha més famílies en risc de pobresa severa.

A la segona part de l'Info hem parlat amb Núria Teruel, membre de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Ripollet, i amb Albert Uribe, president de la junta local d'aquesta entitat. Ells ens han explicat els actes que van celebrar dimecres, Dia Mundial contra el Càncer de Mama i els que pensen celebrar en properes dates.

També hem comptat amb Jordi Jorba i Meritxell Bonàs, membres de l'Associació d'Amics del Martinet, entitat que es va presentar dimecres al vespre al Centre Cultural i hem acabat parlant amb Jordi Garcia, vicepresident del Centre Excursionista Ripollet, i és que diumenge organitza la desena edició de la Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Maria José Morcillo, dinamitzadora juvenil; Àngels Polo, educadora de Serveis Socials, Xavi Ramos, tècnic de Serveis Econòmics, amb Mercè Caro, administrativa de l'Àrea de Justícia Social; i Àlex Agramunt, de la facultat de Ciències Polítiques de la UAB. César Martínez, coordinador de la Creu Roja a Ripollet. Núria Teruel, de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Ripollet. Joan Garcia, vicepresident del Centre Excursionista Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal