fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centro Aragonés celebra aquest dimecres la gran celebració de les Festes del Pilar -Cultura- 11/10/2016

El Centro Aragonés de Ripollet celebra aquest dimecres, 12 d'octubre, la seva festa gran, les Festes del Pilar. Amb la jornada festiva del dia 12 es posa el punt final a tres setmanes de celebracions, en les quals s'han organitzat una vintena d'activitats culturals, d'oci i gastronòmiques. Entre els actes més importants d'aquestes darreres setmanes es troba el pregó, que enguany va anar a càrrec del cap de protocol del Govern d'Aragó, Tomás Solans.

El Centro Aragonés celebra aquest dimecres la gran celebració de les Festes del Pilar -Imatge 1-

Aquest 12 d'octubre es presenta amb un dia farcit d'actes i esdeveniments. La festa començarà ben d'hora, a les 8.30 hores, amb el chupinazo d'inici de la celebració. A les 9.30 h, es concentraran els socis i simpatitzants davant de la seu del Centro Aragonés (carrer Nou, 22). A les 10 h, es cremarà la traca d'honor a la Verge del Pilar, i a les 10.30 h arrencarà la processó amb els Gegants de Ripollet fins a l'església de Sant Esteve. A les 12.15 h, es durà a terme l'ofrena floral a la patrona de l'Aragó, i a les 12.30 h començarà la missa solemne. El matí acabarà amb un dinar de germanor a les 14.30 hores.

La festa acabarà, com és tradicional, amb el gran festival de jotas, que tindrà lloc al Teatre Auditori del Mercat Vell. El festival començarà a les 18 hores i anirà a càrrec del grup saragossà Aires de Albada, que ja ha participat altres vegades a Ripollet. El festival anirà precedit d'un vestíbul obert, a càrrec de La Careta Teatre. El preu de l'entrada al festival de jotas és de 4 euros per als socis i de 8 euros per als no socis. Aires de Albada també s'encarregarà de cantar a la missa solemne aragonesa del migdia.

Després de les Festes del Pilar, el Centro Aragonés ja comença a escalfar motors de cara a la celebració del seu 20è aniversari. La festa per celebrar els 20 anys de l'entitat es durà a terme els dies 25, 26 i 27 de novembre.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal