fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Treballs per facilitar el trànsit a la rambla de Sant Esteve -Urbanisme- 06/09/2016

Aquest mes de setembre s'han iniciat els treballs per facilitar el trànsit a la rambla de Sant Esteve, en el tram entre Pizarro i Canigó. Aquestes actuacions han anat a càrrec de la Brigada Municipal en coordinació amb Policia Local.

Treballs per facilitar el trànsit a la rambla de Sant Esteve -Imatge 1-

Així, en aquest tram s'ha senyalitzat aparcament invers en semi bateria per a motocicletes. També s'ha allargat la línia discontinua groga ja existent des de la rambla Sant Esteve cap al carrer Pizarro per evitar l'estacionament de turismes i, d'aquesta forma, facilitar el trànsit en ambdós sentits de la circulació.

A més, en sentit cap al carrer Canigó, s'ha eliminat un estacionament de zona blava, repintant aquest estacionament amb línia groga. Amb aquesta actuació es facilita la circulació dels dos sentits de la marxa quan passen els diferents autobusos de línia.

Aquestes actuacions van ser comentades en les reunions mantingudes tant amb veïns i veïnes de la zona centre com amb els comerciants i hostalers de la rambla Sant Esteve. També han estat estudiades i aprovades tant per la Policia Local com amb els responsables de les línies d'autobús públic.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal