fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans defensarà al Parlament la necessitat d'una residència d'avis a Ripollet -Política- 27/08/2016

Ciutadans portarà al Parlament de Catalunya la necessitat d'una residència d'avis a Ripollet, amb una bateria de preguntes que realitzaran les pròximes setmanes. Així ho van comunicar els diputats Carlos Carrizosa i María Valle, que el passat 27 d'agost es van reunir amb el Club de Jubilats per conèixer de primera mà la reivindicació d'una residència.

Ciutadans defensarà al Parlament la necessitat d'una residència d'avis a Ripollet -Imatge 1-Ciutadans defensarà al Parlament la necessitat d'una residència d'avis a Ripollet -Imatge 2-Ciutadans defensarà al Parlament la necessitat d'una residència d'avis a Ripollet -Imatge 3-

Segons una nota de Ciutadans, a la trobada, organitzada per l'agrupació local la passada Festa Major, el Club de Jubilats va exposar la situació i la importància d'aconseguir suport polític de totes les forces a la iniciativa. Per la seva part, els diputats van manifestar la seva "estupefacció per la situació que pateix el col·lectiu de la tercera edat al municipi, així com per la passivitat dels successius governs autonòmics i municipals" i van expressar la intenció d'un diàleg constant entre el Club de Jubilats i el grup parlamentari de Ciutadans.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal