fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Campionat d'skaters i scooters i taller de fotografia per a infants #FMripollet16 -Cultura- 27/08/2016

L'entitat ripolletenca Bullpark13 ha organitzat un campionat d'skaters i d'scooters que tindrà lloc aquest dissabte, 27 d'agost, a la plaça de Joan Abad des de les onze del matí fins a les vuit del vespre. L'activitat no consistirà només en el torneig, sinó que també hi haurà classes per als més petits i exhibicions. En aquest sentit, un dels noms que assistirà a aquest esdeveniment és el del ripolletenc Pablo Domínguez. Tothom qui vulgui participar en els campionats es podrà apuntar a la mateixa plaça de Joan Abad, una hora abans que comenci l'acte. Els campionats s'establiran segons les edats dels participants.

Campionat d'skaters i scooters i taller de fotografia per a infants #FMripollet16 -Imatge 1-Campionat d'skaters i scooters i taller de fotografia per a infants #FMripollet16 -Imatge 2-

Per altra banda, Afocer ha preparat un taller de fotografia adreçat a infants d'entre 8 i 12 anys. L'activitat tindrà lloc al Centre Cultural, equipament on també s'han de formalitzar les inscripcions. Les places són limitades. De nou a onze del matí hi haurà una formació teòrica i, a partir de dos quarts de dotze fins a la una de la tarda hi haurà una sortida per posar en pràctica allò que s'ha après. Els participants hauran de portar la seva pròpia càmera digital. La sortida es repetirà diumenge, de nou del matí a la una de la tarda.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal