fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'economia social, un filó ocupacional -Economia- 27/07/2016

Un total de 19 persones han participat en la càpsula d'Economia Social, una acció formativa de 3 hores, proposada pel Patronat Municipal d'Ocupació i realitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, els dies 15 i 22 de juliol. L'objectiu ha estat descobrir el sector de l'economia social com a un nou filó ocupacional que genera llocs de treball i reflexionar sobre nous àmbits/sectors susceptibles de reconvertir empreses ja constituïdes.

L'economia social, un filó ocupacional -Imatge 1-L'economia social, un filó ocupacional -Imatge 2-L'economia social, un filó ocupacional -Imatge 3-

Els participants en taller es troben actualment en situació d'atur i han pogut aprofundir sobre el concepte d'Economia Social, entès com el conjunt d'activitats econòmiques i empresarials, que duen a terme empreses i entitats que persegueixen l'interès col·lectiu de les persones integrants, l'interès econòmic i social o ambdós. Aquestes empreses i entitats funcionen a partir d'un projecte econòmic, una funció social i una gestió participativa. Els assistents també han conegut els diferents projectes de la comarca que s'estan portant a terme i alguns exemples d'èxit d'altres territoris.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal