fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Es posa en marxa una web específica de la Festa Major de Ripollet 2016 -Cultura- 23/08/2016

La Comissió de la Festa Major ha posat en marxa una web on es podran trobar tots els actes programats. A festamajor.ripollet.cat els usuaris podran descarregar-se el programa en PDF o bé consultar cadascuna de les activitats que hi ha cada dia del 26 al 28 d'agost.

Es posa en marxa una web específica de la Festa Major de Ripollet 2016 -Imatge 1-Es posa en marxa una web específica de la Festa Major de Ripollet 2016 -Imatge 2-

Des de l'Associació Ràdio Ripollet, entitat que ha elaborat la web, s'ha explicat que l'espai pretén donar visibilitat a les entitats que han organitzat actes durant la Festa Major. A més, a la web també es podrà trobar altra informació com el recorregut del Bus Pollet, consells de seguretat o els talls de carrers.

La Comissió de la Festa Major ha creat l'etiqueta #FMRipollet16 perquè tothom qui ho desitgi pugui difondre els actes de la Festa Major de Ripollet per les xarxes socials. A més, a la plaça del Molí s'establirà un Punt de Trobada i Informació que estarà obert els tres dies de la Festa Major de deu del matí a les dues de la tarda i de sis de la tarda a les nou del vespre. També s'hi vendran barrets a dos euros.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal