fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet commemorarà els 80 anys de la Guerra Civil i la Revolució Social -Societat- 23/08/2016

Amb motiu dels vuitanta anys del cop d'estat que va desencadenar la Guerra Civil i la posterior dictadura, la Regidoria de Patrimoni i Memòria Històrica impulsarà un programa de memòria històrica seriós i rigorós per commemorar el fet més important de la nostra història recent.

Ripollet commemorarà els 80 anys de la Guerra Civil i la Revolució Social -Imatge 1-Ripollet commemorarà els 80 anys de la Guerra Civil i la Revolució Social -Imatge 2-

Aquest programa es farà en col·laboració amb les entitats locals que treballen en l'àmbit històric, reconeguts experts i amb la participació dels diferents agents socials i culturals de la ciutat. Així, el programa esdevindrà transversal, ampli i plural i implicarà a la societat ripolletenca.

El programa es basa en els valors de la llibertat i la maduresa democràtica que suposa afrontar un fet traumàtic i d'especial rellevància per entendre el present i afrontar el futur.

Després de l'estiu, el calendari d'actuació serà definit pels propis participants. Aquest programa, doncs, vol transcendir l'acte simbòlic per ser realment un exercici de construcció de consciencia col·lectiva a Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal