fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Esport- 29/06/2016

El Club Tennis Taula Ripollet ha rubricat una gran temporada regular. Per una banda, el primer equip ha assolit la permanència al grup 1 de la Divisió d'Honor. Per altra banda, tant el segon equip com el femení i altres equips de base han ascendit de categoria. Com a colofó a aquesta exitosa temporada, el CTT Ripollet va participar del 17 al 26 de juny als Campionats d'Espanya, que es van celebrar a Blanes.

El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Imatge 1-El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Imatge 2-El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Imatge 3-El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Imatge 4-El Club Tennis Taula Ripollet també destaca als Campionats d'Espanya -Imatge 5-








Els esportistes del CTT Ripollet van aconseguir destacades posicions. Joan Masip va quedar 3r en la categoria Sub-23 i va ser 2n a Juvenil. En categoria Juvenil, l'equip masculí va quedar en 3a posició. A Infantil, els equips femenins Tatchepol Ripollet A i B van acabar la competició en 2a i 3a posició respectivament. Aina Mogas i Elena Parente van ser terceres en el doble femení, i Mireia Pereto va quedar en 3r lloc individual. Per últim, en categoria Benjamí, Marc Miró i Pau Vicente van pujar al tercer esglaó del podi de doble masculí. A més, Marc Miró va ser subcampió en individual.

Podeu visitar l'àlbum de fotografies complet del Campionat d'Espanya en aquest enllaç de la Federació Espanyola.

Fotos: Federació Espanyola de Tennis Taula.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal