fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Comença un estiu ple de jocs i activitats als casals de la Gresca i l'Estel -Joventut- 29/06/2016

El passat dilluns, 27 de juny, més de 700 infants i joves van començar el casal d'estiu que cada any organitzen el centre d'Esplai l'Estel i el centre d'Esplai la Gresca. Els casals s'allargaran fins el divendres, 29 de juliol. Els casals d'estiu es realitzen amb el suport de les AMPA de les escoles públiques de Ripollet, les direccions de les escoles i els departaments de Serveis Socials, Educació i Joventut de l'Ajuntament de Ripollet.

Comença un estiu ple de jocs i activitats als casals de la Gresca i l'Estel -Imatge 1-

A l'edició d'enguany, les escoles que han acollit els casals han estat l'escola Anselm Clavé, amb el Centre d'Esplai l'Estel i les escoles Els Pinetons, Escursell i Tatché, amb el Centre d'Esplai la Gresca.

Els casal d'estiu fa un especial esforç en l'educació en valors, tenint el seu centre d'interès en la diversitat cultural en el cas de la Gresca i en la integració, en el cas de l'Estel.

El desenvolupament del casal implica la realització d'activitats culturals, de descoberta de l'espai que ens envolta, jocs, excursions, activitats a la piscina i moltes activitats adreçades als infants i joves que en formen part. També tots dos esplais realitzen colònies per als infants i joves que vulguin participar.

A banda del casal, els esplais ofereixen a les famílies participants un servei de canguratge de 8 a 9 hores i serveis de menjador i activitats de tarda.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal