fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
La ripolletenca Lucila Pascua anirà als Jocs Olímpics de Brasil amb la selecció espanyola de bàsquet -Esport- 25/06/2016

La ripolletenca Lucila Pascua ha aconseguit el seu tercer bitllet per a uns Jocs Olímpics amb la selecció espanyola de bàsquet. Pascua va assolir la plaça per a Rio de Janeiro en el preolímpic de Nantes celebrat recentment i on les espanyoles van guanyar els tres partits disputats.

La ripolletenca Lucila Pascua anirà als Jocs Olímpics de Brasil amb la selecció espanyola de bàsquet -Imatge 1-

A la fase de grups, la selecció espanyola va superar la Xina per 77-43 i Veneçuela per 83-55. Entre els dos partits, Pascua va jugar 24 minuts en els quals va anotar quatre punts i va aconseguir 12 rebots. La ripolletenca, però, no va disputar el següent matx contra Corea, on les espanyoles van vèncer per 70-50.

En aquest preolímpic, a més d'Espanya també van aconseguir plaça per a Brasil Turquia, la Xina i França. El país amfitrió i el Japó, Austràlia, Canadà, els Estats Units, Senegal i Sèrbia completaran els rivals de les espanyoles als Jocs Olímpics d'aquest agost.

Pascua ja havia participat en els Jocs d'Atenes del 2004, on la selecció espanyola va ser la sisena classificada, i en els de Pequín del 2008, on el conjunt espanyol va ser sisè. La ripolletenca milita actualment en el Mann Filter de Saragossa.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal