fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC acusa Decidim de "difamar i insultar" per "falta d'arguments polítics" -Política- 22/06/2016

El PSC ha contestat el comunicat de Decidim Ripollet en el qual demanaven a l'exalcalde socialista Juan Parralejo que renunciés a algun dels sous que cobra de diverses administracions públiques, tal com ha fet Pilar Castillejo, regidora que ha renunciat al sou de l'Ajuntament en ser també diputada (vegeu notícia relacionada). Segons el PSC, Decidim ha tornat "a les maneres que ens tenia acostumat el COP, és a dir, la difamació i l'insult de l'adversari quan falten arguments polítics. Segurament és degut al fet que estan nerviosos perquè no han fet res del que van dir".

El PSC acusa Decidim de "difamar i insultar" per "falta d'arguments polítics" -Imatge 1-

Mitjançant un altre comunicat, el PSC argumenta que Castillejo "va haver de renunciar al sou de l'Ajuntament simplement perquè estava a dedicació i, per tant, és incompatible i la llei li ho prohibeix. No és el cas de la resta de regidors i regidores que cobren 200 euros bruts al mes per assistència al Ple". A més, els socialistes recorden que "qui va fer un codi ètic anunciant noves formes de fer política i els que van arribar per regenerar-la (una persona, un càrrec) per dedicar-s'hi de manera altruista va ser Decidim. Per tant, compleixin els seus compromisos i deixin de mirar el que fan els altres".

Els socialistes també apunten que tant l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, com Parralejo són membres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) "perquè van ser nomenats pel Ple municipal i també cobren per assistència, els dos iguals. I el mateix passa amb el Consell Comarcal; els dos cobren 100 euros bruts cada dos mesos. Tot legal i correcte". Des de Decidim s'havia denunciat que Parralejo cobrava també d'aquestes dues administracions, a banda de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

El comunicat del PSC acaba demanant a Decidim "que siguin valents i tot això que diuen en notes de premsa ho portin a debat al Ple municipal. Podrem discutir i valorar sous, patrimonis, diners al banc, etcètera. Millor encara; si funcionés el portal de la transparència, tot això ens ho podríem estalviar. També demanem al govern de Decidim que aprengui a acceptar les crítiques, perquè forma part de la seva feina, del joc govern-oposició i de la més elemental cultura democràtica. I de pas, que dediquin el temps a governar, que no vindria malament".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal