fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim Ripollet i Esquerra mantenen obert el diàleg per a un govern d'estabilitat -Política- 22/06/2016

Decidim Ripollet i Esquerra Republicana mantenen obertes les vies de diàleg per a un govern d'estabilitat. Així ho han afirmat els dos partits, després que el 18 de juny ERC denunciés que Decidim els havia retirat la proposta d'entrar al govern (vegeu notícia relacionada) i "trenca les negociacions al·legant motius estrictament polítics i/o aritmètics preferint apostar per una força que, a parer nostre, poc té a veure amb l'esquerra i amb els postulats progressistes", van assegurar els republicans.

Decidim Ripollet i Esquerra mantenen obert el diàleg per a un govern d'estabilitat -Imatge 1-

En un comunicat, Decidim ha mostrat la seva "sorpresa" per les declaracions d'ERC. El partit afegeix, però, "que totes les vies de diàleg segueixen obertes i van per bon camí per arribar a un acord de governabilitat a favor de les polítiques de canvi al nostre Ajuntament". La formació recorda també que "en tota negociació hi ha avenços però, a vegades, també retrocessos donat que per la mateixa naturalesa d'una negociació entre diverses parts resulta complicat que una de les parts pugui assolir el cent per cent dels seus postulats".

En el document, Decidim destaca que "després de conèixer la notícia, el grup de Decidim Ripollet, a través del mateix alcalde, es va posar en contacte amb ERC i ambdós grups municipals hem comprovat que hi ha voluntat de diàleg i acords, d'una forma o l'altra, entre les parts". De fet, en el mateix acte en què ERC anunciava el trencament de negociacions, la formació ja apuntava que "tot i els errors, si el govern aposta pels canvis que Ripollet necessita, ens trobaran disposats a fer-ho possible, com sempre hem dit en tot moment, perquè continuarem sent l'altra oposició aquests tres anys".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal