fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Doble concert de la Societat Coral El Vallès -Cultura- 17/06/2016

La Societat Coral El Vallès ofereix aquest cap de setmana dos recitals al Teatre Auditori del Mercat Vell. Dissabte, els grups instrumentals i vocals de l'Escola de Música celebraran el seu festival de final de curs. Diumenge serà el torn de la Coral Tradicional i Veus del Vallès amb el seu Concert d'Estiu.

Doble concert de la Societat Coral El Vallès -Imatge 1-Doble concert de la Societat Coral El Vallès -Imatge 2-Doble concert de la Societat Coral El Vallès -Imatge 3-

Els grups instrumentals i vocals de l'Escola de Música actuaran a partir de les sis de la tarda sota el títol genèric de Buscant les melodies de la Terra. És un esdeveniment pensat bàsicament pels alumnes i les seves famílies, tot i que si l'aforament ho permet, es posaran a disposició del públic en general les localitats disponibles una hora abans del concert. L'acte és gratuït.

El Concert d'Estiu, per altra banda, començarà a dos quarts de set de la tarda i porta per títol Pianissimo. El recital comptarà amb la col·laboració de Jordi Romero, professor de piano a l'Escola de Música. Les entrades es poden adquirir fins una hora abans del concert.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal