fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Obert el termini per inscriure's a la Caminada sense fum -Sanitat- 31/05/2016

Dissabte vinent, 4 de juny, se celebra la 3a edició de la Caminada sense fum, un esdeveniment organitzat per les regidories de Salut Pública i Esports, juntament amb els centres d'atenció primària de Ripollet. La inscripció per a participar en la Caminada és gratuïta. Hi ha temps per inscriure's fins a aquest dijous, 2 de juny, i es pot fer al Centre Cultural, Poliesportiu municipal, Casal d'Avis, CAP Ripollet, CAP La Farigola i CAP Pinetons, així com al departament de Salut Pública (carrer de la Salut, 1).

Obert el termini per inscriure's a la Caminada sense fum -Imatge 1-Obert el termini per inscriure's a la Caminada sense fum -Imatge 2-

Amb aquesta activitat, Ripollet commemora el Dia Mundial sense Fum que se celebra el dia 31 de maig. La caminada té per objectiu conscienciar sobre la importància de l'adquisició d'hàbits saludables, la promoció de la salut i la potenciació de la pràctica esportiva.

La Caminada començarà a les 9.30 hores, al brollador del parc dels Pinetons, quan es donaran els dorsals identificadors. La Caminada sortirà a les 10 hores del mateix parc cap al Camí de la Serra, carrer de la Granja, vial del Riu Ripoll i finalitzarà a les instal·lacions del poliesportiu municipal, on es farà una activitat esportiva dirigida dels monitors del Patronat d'Esports (PAME).

Fotos: Imatge de la Caminada de l'any passat i cartell d'aquesta 3a edició.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal