fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Cultura- 30/05/2016

Els carrers del nucli antic es van omplir diumenge, 29 de maig, amb motiu d'una nova edició dels Espais amb Encant. Aquest any es van poder visitar una quinzena de llocs, alguns clàssics, com el jardí romàntic de la Casa Padró o la baixada dels Corbs, però d'altres recuperats, com la capella de la Casa Buxó, o nous, com el jardí del Cal Queixalista, entre altres.

Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Imatge 1-Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Imatge 2-Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Imatge 3-Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Imatge 4-Centenars de visitants admiren els Espais amb Encant del nucli antic -Imatge 5-

Des de la Regidoria de Patrimoni i Memòria Històrica es volia donar un nou impuls al nucli històric, fet que es va aconseguir en realitzar a més diversos actes en aquests espais. Així, hi va haver música, tallers, exposicions i altres esdeveniments artístics en molts d'aquests espais amb encant del municipi.

Fotos: Església de Sant Pere, plaça d'en Clos, jardí de Can Queixalista, jardí romàntic de la Casa Padró, antiga capella de l'escola FEDAC.

Vegeu més fotos dels Espais amb Encant al Facebook d'InfoRipollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal