fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Una desena de dones grans participen al taller 'Una gran història' i als aparadors lorquians -Cultura- 05/05/2016

Una desena de dones grans de Ripollet han participat en el taller 'Una gran història', organitzat per les regidories de Serveis Socials i de Gent Gran. En aquesta activitat, les participants han treballat diferents aspectes de les seves vides a través de l'arteràpia i altres tècniques de creixement personal.

Una desena de dones grans participen al taller 'Una gran història' i als aparadors lorquians -Imatge 1-

Els seus treballs estaran exposats a la Biblioteca fins el 19 de juny. A més, les participants al taller també mostraran les il·lustracions que han realitzat sobre un poema de Lorca, dibuixos que estaran exposats també fins el juny als establiments de la Unió de Botiguers dins el projecte Aparadors Lorquians que es desenvolupa dins l'Any Lorca.

Celebració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Per altra banda, l'exposició del taller 'Una gran història' forma part de la celebració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, que es commemorarà el 28 de maig. En aquest sentit, al Casal d'Avis hi haurà una altra exposició titulada 'Dones grans, grans dones', organitzada per la Regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes.

I l'1 de juny, a les sis de la tarda, a la Sala d'Actes del Centre Cultural s'organitzarà una xerrada titulada 'Ser dona no és una malaltia. La medicalització de la vida i la salut de les dones', a càrrec de Margarita López Carrillo, documentalista de salut, creadora i responsable del Centre de Recursos de Dona i Salut de l'Associació CAPS (Centre d'Anàlisis i i Programes Sanitaris), presidenta de la Xarxa de Dones per la Salut de Catalunya i membre del comitè de redacció de la revista MyS (Mujeres y Salud).

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal