fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Cultura- 02/05/2016

Centenars de ripolletencs van gaudir divendres passat, 29 d'abril, de la celebració del Dia Internacional de la Dansa que es va dur a terme a Ripollet. Fins a 10 entitats relacionades amb el ball i la dansa van participar en el recorregut per la vila mostrant els seus balls. Les places d'en Clos i del Molí, les pistes de l'Esbar i la plaça de Joan Abat es van omplir d'un nombrós públic que va gaudir amb les exhibicions dels diferents ballarins i ballarines i dels seus variats estils.

El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Imatge 1-El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Imatge 2-El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Imatge 3-El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Imatge 4-El Dia de la Dansa aplega centenars de ripolletencs per gaudir d'exhibicions de ball al carrer -Imatge 5-

L'itinerari es va allargar durant tota la tarda i el vespre. En total, hi van participar més de 200 persones, membres i socis de les diverses entitats. El públic va veure exhibicions de hip hop, de dansa clàssica i contemporània, de flamenc i d'un llarg etcètera. El punt final el van posar, per una banda, una masterclass oberta a tothom a davant del Pavelló Joan Creus i, per altra banda, la representació al Teatre Auditori de l'espectacle 'Refugiada poètica' de la ballarina Claire Ducreux.

Les associacions que van prendre part en aquesta celebració són Gimnàs Bunkay, Amics del Teatre, Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, Acció Fotogràfica Ripollet, Associació Tres Passos, Ballet Flamenco Carmela, Danza Joven Noelia España, Epidemic Dance Show, Escola de Dansa Odette, Gimnàs Duo Fitness, Ripollet Country i SB Dance.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal