fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ciutadans s'abstindrà en l'aprovació del pressupost municipal, però no descarta votar-hi a favor -Política- 11/02/2016

El grup municipal de Ciutadans s'abstindrà en la votació del pressupost municipal que es presentarà al Ple del darrer dijous de febrer. El portaveu de la formació, Josep Gabarra, va explicar que, tot i que "no és el que nosaltres voldríem", es tracta d'un pressupost "equilibrat, sobretot en els aspectes socials, els quals queden garantits, i s'ajusta a les necessitats del municipi".

Ciutadans s'abstindrà en l'aprovació del pressupost municipal, però no descarta votar-hi a favor -Imatge 1-

Gabarra va manifestar la seva satisfacció per "la predisposició de l'equip de govern a escoltar les nostres propostes, d'entre les quals va destacar la de millorar l'accessibilitat per a les persones amb problemes de mobilitat en equipaments del Patronat d'Esports, o "un millor equilibri" per part del Patronat de Cultura a l'hora d'atorgar subvencions. Ciutadans també es va mostrar favorable als més de 600.000 euros destinats al Patronat d'Ocupació.

La formació també va demanar a l'equip de govern "que no deixi de banda l'auditoria de l'anterior govern que va prometre a l'inici de la legislatura", a més d'una partida, "encara que sigui d'un euro", que mostri la voluntat de soterrament de la C-58. Finalment, des de Ciutadans també es van mostrar satisfets per l'adquisició del Celler Cooperatiu.

Gabarra va apuntar que "encara queden serrells per definir", per la qual cosa tampoc no va descartar votar a favor del pressupost un cop hagin vist "el document final i si es confirmen altres aspectes", com el soterrament de la C-58 o altres accions que s'estan negociant, va manifestar el líder de Ciutadans a Ripollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal