fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 17 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Cultura i Tradició participarà en la confecció de la catifa de la Gran Place de Brussel·les -Cultura- 11/02/2016

L'entitat ripolletenca Cultura i Tradició participarà en la confecció de la gran catifa floral de la Gran Place de Brussel·les, que tindrà lloc del 12 al 15 d'agost de 2016. Es tracta d'una catifa de 1.800 m2 formada per un milió de flors i on un bon nombre d'artesans mostres el seu enginy. Donada la importància d'aquest esdeveniment, el passat 5 de febrer, l'Associació Cultura i Tradició va convocar una reunió, que va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació de Catifaires de Catalunya, Vicenta Pallares.

Cultura i Tradició participarà en la confecció de la catifa de la Gran Place de Brussel·les -Imatge 1-Cultura i Tradició participarà en la confecció de la catifa de la Gran Place de Brussel·les -Imatge 2-Cultura i Tradició participarà en la confecció de la catifa de la Gran Place de Brussel·les -Imatge 3-

La catifa de la Gran Place de Brussel·les, que es realitza de forma bianual, és la manifestació floral més gran d'Europa i per a l'entitat local és "un gran orgull" participar en la seva confecció. Enguany la catifa, que es dedica cada edició a un país diferent, estarà dedicada al Japó. El mes de novembre de l'any passat ja va visitar Ripollet una delegació de Brussel·les per tal de veure els tints que elabora Cultura i Tradició. Segons la presidenta de la Federació, han triat Ripollet perquè són els que aconsegueixen els millors colors de tots els grups que hi ha a Catalunya.

Concretament, l'entitat local participarà amb el tintat d'encenalls de color violeta porpra i blau genciana. En total, prepararan 154 caixes que enviaran a Brussel·les, juntament amb una delegació de Ripollet, que col·locarà els encenalls tenyits a la catifa, a més d'assistir a la inauguració oficial. La feina del tenyiment es realitzarà entre els mesos de febrer i abril, per tal de no coincidir amb la celebració del Corpus a Ripollet. L'entitat s'ha felicitat per haver estat escollits per a aquest esdeveniment, ja que "donarà encara més prestigi i renom a les catifes i al poble de Ripollet", en paraules de Pere Padró, president de l'entitat.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal