fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Nou espectacle familiar amb l'obra 'Les sabates noves de l'Emperador' -Cultura- 14/02/2016

El Teatre Auditori del Mercat Vell acull una nova edició del cicle d'espectacles mensuals per a tota la família que organitza el Patronat Municipal de Cultura. L'obra teatral que inicia aquest seguit de representacions es titula 'Les sabates noves de l'Emperador', sota la direcció d'Anna Roca. Es tracta d'un espectacle familiar adreçat a infants de 3 a 8 anys. La representació es desenvolupa en una sabateria, en què s'arregla el calçat dels personatges dels contes. A través de l'ajudant del sabater, es donaran a conèixer les histories i anècdotes 'ocultes' de les sabates i els contes a les quals pertanyen.

Nou espectacle familiar amb l'obra 'Les sabates noves de l'Emperador' -Imatge 1-Nou espectacle familiar amb l'obra 'Les sabates noves de l'Emperador' -Imatge 2-

Pel que fa al preu de l'entrada, tindrà un cost de 5 euros. A més, podran gaudir d'un 25% de descompte les persones amb discapacitat física o psíquica, els joves amb carnet d'estudiant o menors de 16 anys i les persones en situació d'atur degudament acreditada. Les entrades es poden comprar directament al Teatre Auditori del Mercat Vell una hora abans de l'espectacle o mitjançant el web www.teatreauditoridelmercatvell.cat.

Descomptes
Per tot aquest tipus d'esdeveniments familiars, es poden adquirir abonaments amb paquets de 7 o 5 espectacles al preu de 30 € o 20 €, respectivament. També, s'ofereixen paquets familiars de 3 persones per 10 euros o de 4, al preu de 15 €. Així mateix, es pot adquirir un paquet familiar per tota la temporada al preu de 96 €.

M. L.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal