fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC denuncia l'actitud "perversa d'alguns partits de l'oposició" cap a ells i cap al govern local -Política- 05/02/2016

El grup municipal d'ERC-JpR-AM ha denunciat en roda de premsa el que considera unes actituds "perverses" d'alguns dels partits de l'oposició. El president de la formació independentista, Jordi Soldevila, ha apuntat que aquests partits (en referència especialment al PSC i CiU) tenen una disposició obstaculitzadora, com l'ús de "mocions trampa", com algunes de les que es van presentar en el darrer Ple, com la de mobilitat del PSC o la de l'aigua de CiU, perquè feien referència a accions que ja s'estan fent des del govern, segons Soldevila.

ERC denuncia l'actitud "perversa d'alguns partits de l'oposició" cap a ells i cap al govern local -Imatge 1-

Per la seva banda, la regidora Lurdes Serra ha denunciat el "bloqueig d'un sector de l'oposició, que ho critica tot" i que "només fan que posar pals a les rodes, posant els seus interessos per sobre dels de municipi". Serra també s'ha queixat que "des d'alguns partits de l'oposició no rebem un tracte just pel fet d'haver-nos posicionat en la presa de possessió de l'alcalde". "Se'ns ignora com si no exigíssim", continua la regidora. "Nosaltres no estem ni en una banda ni en l'altra; som l'altra oposició", ha conclòs.

En aquest sentit, Serra també va fer una estirada d'orelles a l'equip de govern perquè considera que "els canvis que volien fer són molt lents, li falta una mica d'empenta; hauria de ser molt més ràpid a l'hora d'executar els canvis que demana la ciutadania i als quals es va comprometre". Uns canvis que passarien, segons ERC, per la "millora democràtica, la promoció econòmica, més justícia social, major sostenibilitat i una cultura potent".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal