fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Medi Ambient- 04/02/2016

A partir de la segona setmana de febrer se substituiran els arbres que es troben en mal estat en el carrer de Federico García Lorca. Els arbres que actualment es troben a les voreres del carrer Federico García Lorca es van plantar quan es va urbanitzar el carrer i, per tant, són arbres vells que han patit podes dràstiques i mal efectuades durant anys. Així doncs, els arbres presenten podridures i ferides mal cicatritzades sobre les quals han crescut branques poc estables. S'han comptabilitzat un total de 22 arbres en aquest estat.

Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Imatge 1-Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Imatge 2-Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Imatge 3-Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Imatge 4-Se substituiran 22 arbres en mal estat del carrer de Federico García Lorca -Imatge 5-

Aquests espècimens se substituiran per lledoners, uns arbres que creixen molt bé en altres carrers de la vila. Quan és adult és un arbre de gran port que podrà desenvolupar-se sense entrebancs en aquesta zona, ja que les voreres tenen una mida adequada.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal