fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Drets Socials- 14/01/2016

El Casal d'Avis ha acollit aquest dijous, 14 de gener, la primera sessió del taller d'activació i relaxació, que organitzen durant aquest mes les regidories de Gent Gran i Salut Pública. El taller, impartit per diferents professionals de la Sanitat a Ripollet, té l'objectiu de conscienciar sobre la necessitat de realitzar cada dia activitat física per mantenir-se actius. A més, s'assessora respecte als exercicis que les persones grans poden fer diàriament, tant per activar-se de bon matí com per relaxar-se de cara al vespre.

Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Imatge 1-Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Imatge 2-Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Imatge 3-Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Imatge 4-Comença el taller d'activació i relaxació al Casal d'Avis -Imatge 5-

Aquesta primera sessió ha anat a càrrec del doctor Josep Mampel, metge de família del CAP Pinetons, i ha estat centrada en l'activació del cos al matí. "Aquesta sessió ha de servir per explicar-los exercicis que els permeti moure el cos, però també moure la ment; d'aquesta manera podran activar-se i relaxar-se dels problemes del dia a dia que tots tenim", explica el doctor Mampel. En les diverses sessions també es farà un treball més en l'àmbit mental, de memorització, de conscienciació, etcètera. Segons Josep Mampel, l'exercici físic és fonamental per a tothom. "Fer exercici físic augmenta les endorfines i, per tant, ens sentim psicològicament bé, ens permet estar activats des del primer moment del dia, i després ens ajuda a relaxar-nos i poder dormir a la nit", explica el doctor i afegeix: "amb l'augment de les endorfines, sentim un major benestar i, en definitiva, estem més feliços".

Les properes sessions del taller d'activació i relaxació tindran lloc al mateix Casal d'Avis els pròxims dies 21 i 28 de gener i 4 de febrer, de 10 a 11.30 hores. Les dues cites següents estan basades en la relaxació, i el tercer i darrer dia es farà un resum i recopilació de tots els exercicis que s'han desenvolupat en les anteriors sessions. Els interessats a saber més sobre aquest taller poden adreçar-se al Departament de Serveis Socials (c/ de La Salut, 1. Tel. 93 504 60 07).

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal