fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Club de Lectura debat sobre l'obra que novel·la la vida de la resistent antifeixista Neus Català -Cultura- 27/11/2015

La Biblioteca Municipal acull una nova sessió del Club de Lectura. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda i tractarà sobre l'obra 'Un cel de plom', la qual novel·la la vida de la resistent antifeixista Neus Català. L'activitat, que serà moderada per Alícia Gili, comptarà amb la presència de Josep Maria Miró, l'adaptador de la novel·la al teatre.

El Club de Lectura debat sobre l'obra que novel·la la vida de la resistent antifeixista Neus Català -Imatge 1-El Club de Lectura debat sobre l'obra que novel·la la vida de la resistent antifeixista Neus Català -Imatge 2-

'Un cel de plom' relata les vivències de Neus Català, nascuda el 1915 i que es va implicar en la lluita antifeixista poc després de començar la Guerra Civil. Exilada a França per la victòria franquista, va col·laborar amb la resistència francesa contra l'ocupació nazi durant la Segona Guerra Mundial. Va ser detinguda pels alemanys i deportada als camps d'extermini de Ravensbrück i Holleischen, d'on va ser alliberada pels soviètics.

L'activitat, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura, compta amb la col·laboració dels clubs de lectura del Cafè Literari i l'Oficina de Català.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal