fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Crida a formar un llaç vermell humà amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida -Societat- 30/11/2015

Les regidories de Salut Pública, Joventut i Polítiques LGTBI fan una crida a participar en la creació d'un llaç vermell humà amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. L'acte tindrà lloc aquest 30 de novembre a partir de dos quarts de dotze del matí, davant l'Ajuntament de Ripollet.

Crida a formar un llaç vermell humà amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida -Imatge 1-
Programa de l'acte
Començarà amb una recepció, que comptarà amb la presència de Joaquim Roqueta, president de Gais Positius, que farà lectura del manifest junt amb l'alcalde i la també la presència dels regidors de Salut, Joventut i Politiques LGTBI. A continuació es farà el llaç. Els assistents hauran de portar una samarreta o jersei de color vermell, fer una foto del llaç i compartir-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #LlaçosperlaSida per fer-ne difusió abans, durant i després de l'1 de desembre, Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

Per altra banda, el dimarts dia 1, de 17 h a 20 h i el dimecres 2, de 10 h a 13 h , davant del Casal de joves, es posarà un estand amb material preventiu, facilitat per Gais Positius i tot tipus d'informació sobre VIH-SIDA.

Des de l'Ajuntament de Ripollet vol així ajudar a la millora de la prevenció, visualitzar i difondre el treball que realitzen les associacions i entitats que treballen a l'àmbit de la Sida, promoure un missatge en comú sobre la garantía del dret a la salut i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH.

L'activitat ha estat engegada des del Comitè 1 de Desembre-Plataforma Unitària d'ONG-SIDA de Catalunya i vol comptar amb la col·laboració de la ciutadania, entitats i administracions de tota Catalunya.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal