fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El barri del Pont Vell dóna el tret de sortida a la 35a edició de les Festes de la Tardor -Cultura- 02/10/2015

El barri del Pont Vell celebrarà entre el 2 i el 4 d'octubre la trenta-cinquena edició de les Festes de la Tardor. Els actes començaran el divendres 2 d'octubre, a les nou del vespre, amb una tronada. Un quart d'hora més tard hi haurà la cinquena concentració de motos al carrer de Verge de Montserrat, i a dos quarts de deu de la nit començarà un concert a càrrec de DJ Lazaro i Camaleón.

El barri del Pont Vell dóna el tret de sortida a la 35a edició de les Festes de la Tardor -Imatge 1-

Dissabte, a les nou del matí, hi haurà l'onzena Fira d'Art i Artesania a la carretera de l'Estació, un esdeveniment que durarà tot el cap de setmana. Mitja hora més tard començarà el quart Obert de partides ràpides d'Escacs al carrer de Nostra Senyora dels Àngels, i a les deu del matí s'inauguraran dues exposicions: una en aquest mateix carrer sobre les entitats vinculades al barri, i una altra al parc Massot sobre perruqueria canina i ensinistrament de gossos.

Al carrer de Nostra Senyora dels Àngels també es desenvoluparan tallers infantils a partir de les onze del matí i a càrrec de l'Esplai la Gresca, el qual realitzarà un espectacle infantil a migdia. A dos quarts de set de la tarda hi haurà una cantada d'havaneres amb el grup l'Espingari, amb rom cremat per als assistents.

A dos quarts de deu començarà un correfoc pel barri que començarà al carrer de Prat de la Riba i que comptarà amb els Diables de Ripollet i els Joves Diables de Cunit. Al parc de Massot hi haurà un castell de focs artificials a partir de dos quarts d'onze de la nit i un ball amenitzat per l'Orquestra Aquarium amb el qual acabaran els actes de dissabte.

Els veïns del barri es despertaran diumenge a partir de les nou amb els Trabucaires de Ripollet i a les deu hi haurà una xocolatada amb coca obsequi del Forn Planas. Mitja hora més tard hi haurà una marxa ciclista pel municipi amb sortida des de la Jugatecambiental del parc dels Pinetons i arribada a l'escola Tiana.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal