fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Cultura- 29/09/2015

La Sala d'Art del Centre Cultural acull l'exposició 'Composicions', de l'artista ripolletenc Pere Padró. La mostra recull una vintena de composicions d'objectes quotidians als que Padró atorga importància i bellesa. Un dels aspectes que més destaca dels seus quadres és la recerca constant de la llum i el joc d'ombres. L'exposició es podrà veure fins el 29 d'octubre.

El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Imatge 1-El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Imatge 2-El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Imatge 3-El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Imatge 4-El Centre Cultural exposa les pintures de Pere Padró i els 25 anys dels Gegants de Ripollet -Imatge 5-

No és la primera vegada que Padró exposa al Centre Cultural, tot i que des de l'any 2002 que no ho feia. Padró és president de l'Agrupació Pessebristes de Ripollet, va ser impulsor de l'Any Solà i compta amb una dilatada experiència com a pintor i artista. Ha exposat a altres municipis com Sant Antoni de Calonge, Girona o Palamós, entre altres.

25 anys de Gegants de Ripollet

D'altra banda, a la Sala 1 del Centre Cultural es pot visitar l'exposició '25 Anys de gegants a Ripollet', organitzada per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) amb motiu de la Trobada de Gegants anual que tindrà lloc diumenge 4 d'octubre.

En aquesta ocasió, la mostra repassa la història de la família de gegants Ripollet. Un recorregut pels 25 anys de vida des que va veure la llum la primera parella de gegants, en Pere i n'Elisenda. La mostra es podrà visitar fins el 25 d'octubre.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal