fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
A punt de tancar-se el període per constituir el Consell d'Administració del Patronat de Cultura -Cultura- 09/10/2015

Fins al 15 d'octubre, a les 13 hores, estarà obert el període de presentació de candidatures de les entitats per representar el teixit associatiu en el Consell d'Administració del Patronat Municipal de Cultura. El 8 d'octubre es constituirà la Mesa Electoral, i el mateix dia 15 es proclamaran les diverses candidatures.

A punt de tancar-se el període per constituir el Consell d'Administració del Patronat de Cultura -Imatge 1-

A partir d'aquell moment, s'iniciarà la campanya que tindrà lloc fins al 27 d'octubre. Serà el pròxim 30 d'octubre quan se celebrarà la votació dels candidats i candidates. La cita serà a la sala d'actes del Centre Cultural, a les 19 hores. El 5 de novembre se celebrarà una sessió extraordinària de Constitució del Consell d'Administració, i el 12 de novembre, es realitzarà el primer Consell d'Administració Ordinari d'aquest mandat.

El PMC ha de renovar el seu Consell d'Administració, un cop constituït el consistori municipal, ja que és l'organisme que governa i administra el Patronat. Es renova cada 4 anys, i compta amb representants de cada grup municipal, de les entitats culturals, les associacions de veïns i el coordinador del departament. Segons els estatuts vigents, la representació d'entitats és la següent: 2 representants d'entitats culturals, 1 representant d'entitats juvenils i 1 representant de les associacions de veïns.

El Govern municipal ha decidit continuar la fórmula del Consell d'Administració perquè actualment és una necessitat a nivell administratiu i executiu. En paraules del regidor de Cultura, Oriol Mor, "sabem que és un espai caduc i que no permet la participació real de les entitats, però ara mateix és l'única manera de tenir una transparència i una mínima participació". El regidor de Cultura, Oriol Mor, encoratja a les entitats a participar en les eleccions d'aquest organisme, ja que permet fer extensiva la veu de les entitats i que l'emprin com altaveu real. "El govern està treballant en un espai cultural on la representativitat no sigui un instrument d'opacitat, sinó on les entitats realment puguin expressar-se, conèixer-se entre elles, establir lligams i, sobretot, plantejar-se de manera col·lectiva quin és el model cultural que volem per Ripollet", ha assenyalat el regidor Oriol Mor.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,1 Mb - calendari-eleccions-pmc-nou-consell-administracio.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal