fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les bèsties participen en la festa -Cultura- 30/08/2015

Tota Festa Major compta amb diversos elements que són imprescindibles i insubstituïbles. Les sardanes, els concerts o els sopars populars en són un bon exemple. Dins d'aquesta categoria d'elements bàsics per a una Festa Major no hi pot faltar mai el foc, amb els correfocs i les bèsties de foc. La Colla de Diables de Ripollet participarà activament, com cada any, durant la Festa Major. Entre les diferents activitats que organitzen en destaca la Mostra de Bestiari, que tindrà lloc diumenge al matí. A partir de les 10 hores, les diferents bèsties convidades acompanyaran al Poll Foll de Ripollet en el seu passeig per la rambla de Sant Jordi, sortint des de les pistes de l'ESBAR fins a la plaça dels Mestres.

Les bèsties participen en la festa -Imatge 1-

La Mostra de Bestiari, que enguany arriba a la seva 15a edició, comptarà amb la presència de diverses colles i bèsties convidades: el Bitxo de Terrassa, el Drac de Gràcia, la Víbria de Castellar i el drac La Cua de Drac de Cornellà. El Poll Foll de Ripollet obrirà la comitiva de la cercavila d'anada i tornada a la plaça dels Mestres. Un cop a la plaça de Joan Abad, cap a les 12.45 hores, tindrà lloc el ball de lluïment. Cada bèstia farà un ball d'entrada i, al final, totes les bèsties s'uniran en un ball conjunt.

Com cada any, una gran munió de veïns i veïnes s'hi acostaran per gaudir de la Mostra, una activitat que aplega entre 200 i 250 persones, entre els membres de les colles i els seus col·laboradors.

Foto: Imatge del Poll Foll en l'edició de l'any passat de la Mostra de Bestiari.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal