fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Nit de teatre amb 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' -Cultura- 31/08/2015

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell porta al Teatre Auditori (22,30h.) l'obra 'Els homes són de Mart i les dones de Venus', una adaptació del membre de El Tricicle Paco Mir i dirigida per Edu Pericas. La peça està íntegrament interpretada per Jordi Díaz, conegut per aparèixer en sèries de TV3 com 'El cor de la ciutat' o 'Laberint d'ombres' i també per l'adaptació a la televisió de la peça teatral 'El mètode Grönholm'. Díaz també ha intervingut sèries de canals estatals com 'Isabel', 'Amar en tiempos revueltos' o 'Los misterios de Laura'.

Nit de teatre amb 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' -Imatge 1-Nit de teatre amb 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' -Imatge 2-

Quin home no s'ha preguntat algun cop per què la seva dona té necessitat 365 dies l'any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d'estar amb ella? Quina dona no s'ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu "t'estimo" 20 cops al dia? Sembla ser que només hi ha una raó: "l'altre" no funciona com un mateix; ve d'un altre planeta! Afortunadament tot té solució, i aquesta es podrà trobar en l'obra que el Teatre Auditori posarà sobre l'escenari a partir de dos quarts d'onze de la nit.

'Els homes són de Mart i les dones de Venus' és l'adaptació que l'escriptor belga Paul Dewandre va fer el 2013 del best-seller homònim que el psicòleg nord-americà John Grey va publicar el 1992 i que ha estat llegit per més de 50 milions de persones a tot el món. El membre de El Tricicle Paco Mir ha fet, al seu torn, una adaptació per al públic català que ha posat en escena el director Edu Pericas, responsable d'altres èxits com 'Tuppersex' o 'Confessions de dones de 30'.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal