fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Cultura- 13/07/2015

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell va celebrar el passat dijous, 9 de juliol, la tercera edició de la vetllada d'estiu, amb que es va tancar la 15ª temporada de les Nits de Música. El jardí romàntic de la Casa Padró, novament escenari de la vetllada, i el concert de piano de Joan Parellada van convertir l'acte en un gran èxit de públic.

El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Imatge 1-El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Imatge 2-El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Imatge 3-El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Imatge 4-El jardí romàntic de la Casa Padró, escenari de luxe de la tercera vetllada d'estiu -Imatge 5-

Presentat una vegada més de Àngel Esteve i Rafael López, la vetllada també va comptar amb les explicacions per part de Pere Padró de la flora del jardí romàntic i de l'edifici, així com del piano del segle XIX amb que Parellada va tocar un parell de peces. La cloenda del concert, amb l'Imagine dels Beatles, va comptar amb l'actuació de les Veus del Vallès, de la Societat Coral El Vallès.

Amb aquest concert es va donar per tancada la 15a temporada de les Nits de Música, les quals han tractat diversos aspectes musicals, com els sons que es poden escoltar a ambdues bandes de la Mediterrània, la música sacra o les bandes sonores del cinema nord-americà de la dècada de 1940, a més de l'òpera o els Instants poètics per la Diada de Sant Jordi, entre altres.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal