fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les Bruixes surten un cop més al carrer la nit del 18 de juliol -Cultura- 17/07/2015

Dissabte, 18 de juliol, la vila s'omplirà d'esoterisme, màgia i misteri. Arriba una nova edició de la Nit de Bruixes, que tindrà lloc a la rambla de Sant Jordi, entre els carrers Padró i de la Lluna.

Les Bruixes surten un cop més al carrer la nit del 18 de juliol -Imatge 1-Les Bruixes surten un cop més al carrer la nit del 18 de juliol -Imatge 2-

La vetllada començarà a les vuit del vespre, amb la instal·lació de paradetes esotèriques i artesanals en aquest tram de la rambla. Durant la nit també es podrà gaudir d'un bon tiberi a la Taverna de les Bruixes.

Enguany, la Nit de Bruixes comptarà amb un homenatge especial a totes aquelles dones que han fet possible que la societat canviï. Sota el títol 'Homenatge a les dones lliures que ens van precedir', es presentarà un estudi que ha realitzat l'associació Mai Més. En aquest treball, es repassa la trajectòria de dones com Frederica Montseny, ministra de Sanitat i Assistència Social durant la II República; Margarida Ustrell, educadora nascuda a Ripollet; Grup de Dones de Can Galobart, vinculades a la UGT, molt actives durant la Guerra Civil; i Sàmara Vicente, mestra catalanista, entre d'altres.

A la mitjanit, tindrà lloc un espectacle piromusical, que organitzen Les Bruixes de Ripollet. I a dos quarts d'una de la matinada començarà una festa musical, a càrrec d'un punxadiscos, que s'allargarà fins a la matinada.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal