fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El govern municipal continuarà treballant per tal que l'ICS no tanqui els CAP a l'estiu -Sanitat- 02/07/2015

El passat 25 de juny, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, juntament amb la regidora de Salut Pública, Mònica Laborda, i altres responsables municipals, van mantenir una reunió amb la direcció dels centres d'atenció primària de Ripollet. En aquesta reunió, el govern municipal va expressar la seva voluntat de mantenir l'horari habitual dels centres de Ripollet durant els mesos d'estiu, per tal per tal de facilitar l'accés dels veïns i veïnes de Ripollet a l'atenció sanitària.

El govern municipal continuarà treballant per tal que l'ICS no tanqui els CAP a l'estiu -Imatge 1-

En aquesta trobada l'alcalde va recordar que s'està treballant en una proposta d'horaris més satisfactòria, tant per treballadors i treballadores sanitaris com pels veïns i veïnes de Ripollet. Ja que el govern tot just acaba de constituir-se, però, no ha estat possible arribar a un nou acord amb els responsables de l'ICS i per aquest motiu, s'accepta la proposta de l'ICS per fer el mateix horari d'estiu que l'any passat.

Així, el CAP Ripollet centre no canvia l'horari i romandrà obert de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores. Quant al CAP Pinetons, del 27 al 31 de juliol, obrirà de 8 a 15 hores i a la tarda, fins a les 21 hores, l'atenció serà al CAP Ripollet centre. Durant el mes d'agos, el CAP Pinetons romandrà tancat i l'atenció de 8 a 21 hores es farà al CAP Ripollet centre.

No obstant això, l'alcalde ha insistit en què el govern "continuarà pressionant l'ICS per tal que reforci les plantilles dels centres d'atenció primària de Ripollet" i així, entre altres, es pugui evitar aquesta disminució a l'estiu del servei sanitari al nostre municipi. A més, va expressar "la voluntat del govern de treballar conjuntament amb el personal dels centres sanitaris per tal de conèixer de primera mà les seves inquietuds i idees per millorar l'atenció primària a Ripollet."

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal