fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH-Ripollet reclama una solució per al David i un nou interlocutor del BBVA a Cerdanyola -Societat- 30/06/2015

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca-Ripollet s'ha sumat aquest dimarts, 30 de juny, a la protesta de les PAH's a escala de tot Catalunya contra l'entitat bancària BBVA. Aquest banc és el segon més gran de tot Espanya i, segons les Plataformes d'Afectats catalanes, està "obligat a donar contraprestacions socials, ja que s'ha beneficiat de compres a preus de saldo d'entitats rescatadíssimes amb diners públics". Així doncs, reclamen lloguers socials, dacions sense romanents i condonacions de deutes, entre altres mesures, per evitar els desnonaments i que les famílies es quedin al carrer i amb deutes pendents.

La PAH-Ripollet reclama una solució per al David i un nou interlocutor del BBVA a Cerdanyola -Imatge 1-La PAH-Ripollet reclama una solució per al David i un nou interlocutor del BBVA a Cerdanyola -Imatge 2-La PAH-Ripollet reclama una solució per al David i un nou interlocutor del BBVA a Cerdanyola -Imatge 3-

En l'àmbit de Ripollet, la PAH ha afegit dos punts a les seves reivindicacions. Per una banda, reclama una solució efectiva al cas del David Núñez, que fa uns anys va firmar un préstec amb la garantia hipotecària sobre l'habitatge dels seus pares. Després d'entregar el seu pis i de pagar 100.000 euros, el BBVA li reclama encara 63.000 euros. La PAH i el BBVA havien arribat a l'acord que dimecres, 1 de juliol, l'entitat bancària donaria una resposta a aquesta sol·licitud.

Per altra banda, la PAH-Ripollet demana en el seu escrit un nou interlocutor per als casos que afectin entitats bancàries de Cerdanyola del Vallès. La Plataforma ha trencat tot contacte i negociacions amb la persona designada pel BBVA per a Cerdanyola. Segons la PAH, aquesta persona no els atén degudament, i l'acusen també d'utilitzar "un argot verbal ofensiu" i de lliurar a les famílies afectades números de contacte de mediadors no vinculats a la PAH-Ripollet. La Plataforma reclama la designació d'un nou mediador al més aviat possible.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal