fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Tres entitats de Ripollet i Cerdanyola reben 10.600 euros de l'Obra Social 'La Caixa' -Societat- 30/06/2015

L'Obra Social 'La Caixa' ha signat un conveni de col·laboració amb tres entitats d'àmbit social de Ripollet i Cerdanyola. Es tracten de l'Associació de Pares Discapacitats (ASPADI), l'Associació Catalana per al Parkinson i l'Associació Familiars Cuidadors de Malalts d'Alzheimer (ACFA). Els convenis preveuen que durant aquest any l'Obra Social destinarà un total de 10.600 euros repartits entre els tres projectes.

Tres entitats de Ripollet i Cerdanyola reben 10.600 euros de l'Obra Social 'La Caixa' -Imatge 1-

L'Associació ASPADI és una entitat social sense ànim de lucre, creada per un grup de pares i mares interessats pel món de la discapacitat psíquica. Els joves que formen part de l'entitat entrenen a l'escola de bàsquet Sant Gabriel de Ripollet, on s'han integrat perfectament. El conveni amb l'Obra Social permetrà que aquests joves puguin practicar equitació adequada a les seves necessitats.

Per altra banda, els diners destinats per l'Obra Social 'La Caixa' donaran un nou impuls a les activitats de psicologia que realitzen des de l'Associació Catalana per al Parkinson, i que cerquen la recuperació del malalt i millorar la seva qualitat de vida. El conveni beneficiarà a 48 malalts d'Alzheimer de Ripollet i Cerdanyola.

Per últim, l'Obra Social 'La Caixa' destinarà uns fons a l'ACFA, que els permetrà continuar oferint les seves activitats. L'entitat està composta per cuidadors de malalts d'Alzheimer que es reuneixen i busquen maneres de millorar la qualitat de vida dels malalts. Les activitats de l'ACFA permet impulsar i potenciar les capacitats individuals i familiars dels mateixos cuidadors.

Foto: Firma del conveni entre l'Obra Social 'La Caixa' i ASPADI. Voluntaris d'ASPADI, usuaris de l'entitat i representants de CaixaBank.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal