fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Les escoles de Ripollet continuaran treballant per a la sostenibilitat el curs vinent -Educació- 01/07/2015

Després de l'experiència endegada aquest curs 2014-2015 per un bon nombre de centres educatius per treballar conjuntament en l'educació per la sostenibilitat, els centres han decidit reprendre les reunions al setembre i amb la voluntat que altres escoles puguin adherir-se. A aquesta proposta s'hi va adherir la Regidoria de Medi Ambient, la Casa Natura així com el Centre de Recursos Pedagògics i compta amb el recolzament de Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Les escoles de Ripollet continuaran treballant per a la sostenibilitat el curs vinent -Imatge 1-

Des del mes de setembre de 2014, l'institut Can Mas i les escoles Gassó i Vidal, Fedac, Anselm Clavé, Palau Ausit, Sant Gabriel i la llar d'infants Xiquilàndia s'han reunit periòdicament per establir les bases d'aquesta xarxa local i començar a treballar en temes concrets.

De resultes d'aquestes trobades s'ha creat un espai virtual, la Xarxa per l'Educació en la Sostenibilitat, on els participants poden dipositar la documentació a treballar per compartir-la entre tots. Aquest curs que ara ha acabat s'ha tractat la problemàtica de l'alumini i la reducció de la utilització del paper de plata en els embolcalls de l'entrepà. Com a complement a aquesta campanya els participants van realitzar un taller per aprendre a fer embolcalls reutilitzables per transportar els entrepans per poder traslladar-ho als alumnes de les seves escoles. Aquest taller estava inclòs en el programa 'Millor que nou' de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal