fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Els alumnes de l'escola FEDAC se sumen a la lluita contra el bullying -Comunicació- 30/06/2015

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola FEDAC Ripollet han estat treballant durant aquest curs en el projecte La lluita contra el Bullying. El projecte incloïa diferents accions que han hagut de portar a terme. Així doncs, han gravat una falca publicitària als estudis de Ripollet Ràdio, han escrit un article per a la Revista de Ripollet, i han realitzat una xerrada a alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària per conscienciar-los sobre aquesta problemàtica.

Els alumnes de l'escola FEDAC se sumen a la lluita contra el bullying -Imatge 1-Els alumnes de l'escola FEDAC se sumen a la lluita contra el bullying -Imatge 2-


Una altra activitat que han dut a terme ha estat la venda de pins i xapes solidàries contra el bullying per col·laborar amb l'organització www.noalacoso.org. A més, han investigat amb ajuda de la psicopedagoga del centre escolar sobre la teràpia adient per tractar un cas d'assetjament escolar, i han gravat el vídeo 'Campanya contra el bullying'.

El projecte 'La lluita contra el bullying' va ser escollit pels alumnes de l'escola FEDAC Ripollet, dins d'un projecte educatiu encara més ampli, que s'anomena 'Canvia el teu món'. Aquest és un projecte d'aprenentatge que fomenta la solidaritat dels estudiants des de les aules per transformar i millorar el seu entorn.

El projecte ha estat molt ben rebut per part dels alumnes, que s'hi han implicat d'una manera molt intensa, tal com van explicar les mestres del FEDAC Ripollet, Verónica Castillo i Esther Rasal en l'Info de Ripollet Ràdio del passat 26 de juny. Si voleu escoltar l'entrevista completa a les dues mestres, podeu descarregar-vos el programa a www.ripolletradio.cat (minut 24'10").

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal