fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Baixada de Carretons es podrà seguir per uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit -Cultura- 16/06/2015

La novena edició de la Baixada de Carretons es podrà seguir, a més del programa especial radiofònic, a través d'uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit, al costat dels altaveus. Aquesta és la principal novetat d'un esdeveniment que tindrà lloc el 29 d'agost, en el marc de la Festa Major de Ripollet. La intenció de la Comissió de la Baixada de Carretons, organitzadora de l'acte, és que el públic es reparteixi per tot el circuit i no s'aplegui en les principals corbes de la Baixada.

La Baixada de Carretons es podrà seguir per uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit -Imatge 1-La Baixada de Carretons es podrà seguir per uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit -Imatge 2-La Baixada de Carretons es podrà seguir per uns monitors de vídeo instal·lats al llarg del circuit -Imatge 3-

Els carretons participants podran realitzar dues baixades. Entremig de les dues sèries hi haurà una baixada de drift trikes, uns tricicles ideals per a fer derrapades. Durant les baixades hi haurà també la Trobada de Clàssics al parc Norbert Fuster. Els vehicles s'exposaran a partir de dos quarts de dotze del migdia davant el Centre Cultural i fins a la plaça Font.

Hi haurà cinc premis: per als carretons més ràpids i per als més originals de les categories sènior i júnior, i per al millor carretó local. De fet, la Comissió de la Baixada de Carretons, que forma part del Centre d'Esplai l'Estel, ha fet una crida a la participació dels ripolletencs a aquest esdeveniment i, fins i tot, va llançar fa dos mesos la campanya Jo ja el tinc, i tu? per incitar a la participació.

La Baixada de Carretons finalitzarà cap a la una de la tarda amb una batucada de Rhythm'n'Moyo que anirà des de la plaça Norbert Fuster fins a la plaça Pere Quart. En arribar, s'organitzarà un vermut musical amenitzat pel grup local Me & The Blue Band.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal