fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Clou un nou curs d'Educació Viària -Educació- 25/05/2015

El Teatre Auditori es va omplir d'infants aquest dilluns, 25 de maig, amb motiu de la cloenda d'un nou curs d'Educació Viària. Ja fa uns quants anys que els alumnes de 5è de primària de les escoles de Ripollet participen en diverses activitats organitzades per la Policia Local de la vila. L'agent Javier Quesada és qui s'encarrega d'impartir aquests cursos. "Considerem que 5è és un curs molt apropiat per impartir educació viària, perquè comencen a ser més independents", explica l'agent Quesada.

Clou un nou curs d'Educació Viària -Imatge 1-Clou un nou curs d'Educació Viària -Imatge 2-Clou un nou curs d'Educació Viària -Imatge 3-


Durant l'acte de cloenda del curs es van lliurar els premis del concurs de dibuix, i es va projectar un vídeo sobre les diverses activitats que s'han dut a terme durant el curs. "És bàsic que entenguin l'important que són les decisions que prenen com a vianants i que respectar les normes és imprescindible per la seva seguretat", assenyala l'agent Javier Quesada. Malgrat tot, Quesada és optimista amb els resultats del curs: "la valoració és positiva, em dóna la impressió que els nens i nenes ho entenen molt bé i que, fins i tot, reeduquen els seus propis pares".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal