fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Cultura- 19/05/2015

El CIP Molí d'en Rata va registrar divendres passat, 15 de maig, un ple absolut en les diferents activitats que va organitzar amb motiu de La Nit dels Museus. Des de la visita guiada a les instal·lacions del museu fins a les actuacions del vespre, tots els actes van acollir un gran nombre de visitants. "La nostra valoració és molt positiva, a la visita guiada vam omplir les places previstes i a les Nits de Música es van esgotar les butaques preparades, hi devien assistir unes 100 persones que van gaudir molt amb la trobada", explica Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura.

Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 1-Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 2-Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 3-Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 4-Èxit d'assistència a les activitats del Dia Internacional dels Museus -Imatge 5-
La Nit de Música especial dedicada al món del vi va ser una de les activitats més valorades pel públic. Es va repartir pa amb vi i sucre entre el públic, en una mena de viatge al passat, i galetes Rodes de Molí. Després, la coral Les Veus del Vallès van dedicar el seu recital a cançons dedicades al vi i al món agrícola. Durant les activitats de diumenge, l'afluència de públic es va repartir més entre el CIP i l'Escola de Música de la Societat Coral 'El Vallès'. Al Molí d'en Rata va tenir lloc la presentació de la Joia del Museu, que enguany estava formada per diferents objectes relacionats amb la vinya. Al migdia es van dur a terme dos tallers, a càrrec de l'Escola de Música, que van comptar amb un públic familiar que va participar molt activament.

Fotos: CIP Molí d'en Rata

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal